Het team van RoBoWeb is van alle computermarkten thuis
Het team van RoBoWeb is van alle computermarkten thuis Foto:

RoBoWeb Computers: voor een praktische aanpak

PIJNACKER - Particulieren, scholen en bedrijven: computerspecialist RoBoWeb heeft een heel divers klantenbestand. Nootdorper Roel Bothof (58) begon achttien jaar geleden met zijn bedrijf.

"Sinds tien jaar zitten we aan de Boezemweg, een mooie centrale plek, gratis parkeren voor de deur en 7 dagen per week open", zegt Roel die vier veelzijdige medewerkers vast in dienst heeft. RoBoWeb repareert zowel Windows als Apple pc's en laptops van alle merken, soorten en types en levert ook nieuwe en 2e hands pc's en laptops. Daarnaast doet RoBoWeb veel installatiewerk zoals draadloos (wifi) overal in huis en tuin, netwerkkabels trekken door het hele huis, ook eventueel via de kruipruimte. "Wij komen aan huis, helpen via hulp op afstand of via ons servicecentrum waar u, 7 dagen per week, zo binnen kan lopen. We hebben ook cartridges, tv's, harde schijven, kabels, enz. in het assortiment." Computers, internet, telefonie en televisie zijn tegenwoordig één geheel. RoBoWeb heeft het hele scala in de vingers. "We zijn breed inzetbaar, pakken de zaken praktisch en laagdrempelig aan. We komen snel in actie om problemen op te lossen en we rekenen prettige prijzen. Behalve Windows hebben we ook Apple in het pakket."
Het mooie van het werk is de combinatie van techniek én mensen. "De contacten met de klanten en voor die mensen echt het verschil maken, dat is mooi." RoBoWeb is in de hele regio actief én maatschappelijk betrokken. "Wij voeren uw oude PC of laptop, waar niks meer mee wordt gedaan, maar waar nog vertrouwelijke informatie op staat, milieuvriendelijk af via Wecycle. Natuurlijk zorgen we er eerst voor dat de data op de harde schijf voorgoed verwijderd is. Wij vragen tien euro per apparaat en dat geld komt ten goede aan KiKa." RoBoWeb, Boezemweg 6a, Pijnacker. 015-3697799.
Zie ook: www.roboweb.nl