DELFT - Door het onverwachte 3-0 verlies van TOGB bij Boshuizen, wist DHC afgelopen zondag zonder zelf te spelen tot vreugde van Joren Tromp de eerste periode in de wacht te slepen.

- Dat was een mooi weekend...
"Dat kan je wel zeggen, ja. Deze had ik niet niet verwacht. Zelf hebben we het met een ontzettende offday bij Hillegersberg laten liggen, maar TOGB blijkt dus ook niet ongenaakbaar te zijn."

- Nu is het doel bereikt...
"Zo moet je dat niet zien. Vorig jaar haalden we de nacompetitie, kregen we de complimenten, maar stonden we aan het eind van de rit toch met lege handen. Natuurlijk vinden we het leuk, maar we staan nu bovenaan en we gaan er alles aan doen om dat vol te houden tot het eind van het jaar."

- Is dat een realistisch doel?
"We hebben een groep waar heel veel talent in zit, maar die niet heel breed is. We gaan zondag weer voor een resultaat bij Boshuizen, al hoop ik zelf dat ik op tijd hersteld ben van mijn griep."

- Je bent nu voor het tweede seizoen terug bij DHC. Hoe bevalt dat?
"Echt ontzettend goed. Ik ben de opa van het team en speel nu samen met jongens van wie ik in de jeugd trainer ben geweest. Er zit echt ontzettend veel voetbal in deze groep, maar het kan ook weleens mis gaan, zoals je tegen Hillegersberg hebt gezien.