Showtime met Varend Corso 2.0

MIDDEN-DELFLAND - Bij het Varend Corso Westland gaat volgend jaar veel veranderen. Zo verhuist het corsoweekend op de evenementenkalender en zal het Corso in de 2.0 versie in het eerste weekend van juli, van donderdagmiddag 2 t/m zondag 5 juli, door de Zuid-Hollandse wateren trekken. Buiten de vakantieperiode kan meer publiek komen kijken en kunnen meer deelnemers en schippers meevaren.

Extra dag
In 2020 krijgt het corsoweekeinde ook een extra dag en wordt de route uitgebreid naar Den Haag. Nog meer mensen worden hiermee bereikt. Het gekozen thema 'It's showtime' zal zorgen voor een grandioos feest op het water. Volop show, entertainment en opvallend en herkenbaar met bloemen, groenten en planten gedecoreerde boten.

Samenwerking
Het Varend Corso gaat voor de editie van 2020 samenwerken met het populaire tv-programma De Grote Tuinverbouwing (SBS6) van Ivo Putman en Rob Verlinden. Dat zal de bekendheid van het corso nog verder vergroten.
De 23ste editie van het Varend Corso werd vorige maand afgetrapt in Kwintsheul. Deelnemers en arrangeurs waren uitgenodigd om hun thema te kiezen. Het enthousiasme onder de aanwezigen was groot. Binnen de kortste keren waren de eerste twintig reserveringsformulieren ingevuld,
Wordt vervolgd....