Sinterklaas bij CKV Excelsior

DELFT- De Sint komt op vrijdagavond met zijn Pieten naar de kantine van korfbalvereniging CKV Excelsior.
Het grote feest begint om 18.30 uur. Rond 20.00 uur worden Sint en zijn Pieten weer uitgezwaaid. Cadeaus, pepernoten en gezelligheid verzekerd aan het Bieslandsepad 14.
De jeugdleden die willen komen worden verzocht zich via de clubsite aan te melden:
www.ckv-excelsior.nl

Eindejaarsquiz bij SV Den Hoorn

DEN HOORN - Bij SV Den Hoorn staat op vrijdag 27 december de Grote Feestelijke Eindejaarsquiz op het programma. Alle bollebozen kunnen meedoen en hun grijze massa laten kraken in een poging zich te kronen tot winnaar van de eerste editie van deze quiz. In teams van maximaal 5 personen zal de enige echte Feest DJ Drie Keer Nix In De Mix de avond leiden. De inschrijving bedraagt 25,00 euro per team, dit is inclusief 10 consumpties, nootjes en bittergarnituur.

Feestavond
Na de quiz is er aansluitend een feestavond. Een feestavond met DJ Drie Keer Nix in de Mix is kan natuurlijk niet zonder karaoke. Al bij al een prima affiche om het jaar geheel in stijl af te sluiten in onze prachtige kantine! Wil jij nou meedoen? Meld je dan aan via activiteiten@svdenhoorn.nl of bij de activiteiten commissie met je teamnaam! Mocht je niet mee willen doen met de quiz dan ben je vanaf 23.00 uur van harte welkom om te komen feesten.

Pietentraining
DAS Delft

DEN HAAG - Op vrijdag 29 november staat een speciale Pietentraining op het programma voor de instroom 1 + U10-1 + U10-2 van basketballvereniging DAS Delft. Locatie: Sporthal Piet Vink, Plesmanlaan 217B, Den Haag. Tijd: van 17.15 uur tot 18.45 uur. Trainen met hindernissen, leuk!

Wedstrijd teams 16-23 jarigen

DELFT - Op dinsdag 19 november treden de 16-23 jaar teams van SV Wippolder en SV Den Hoorn tegen elkaar in het strijdperk bij Sportpark Pauwmolen aan de Rijksstraatweg 9 te Delft. Aanvang: 20.15 uur.