DELFT - Concordia boekte zondag tegen DOSR de eerste seizoenszege (2-1). Verdediger Kay van Halderen was trefzeker.

- Die was even nodig...
"Ja, we zijn al een tijdje op zoek naar een overwinning. We hebben een aantal keer redelijk gespeeld, maar maakten de kansen niet af. Als je dan, ondanks dat het verdedigend goed staat, goals tegen krijgt, is het lastig."

- Was het een verdiende zege?
"Als je naar het spel kijkt, hebben we dit seizoen wedstrijden gespeeld, waarin we het meer verdienden om te winnen. Het mooie is dat we er met zijn allen superhard voor hebben geknokt en dat dat eindelijk beloond wordt."
- En dan scoor je zelf nog ook...
"Dat gebeurt niet al te vaak in wedstrijden, want ik houd me meer bezig met verdedigen. Als ik in de aanval betrokken ben, is het meestal vanaf de flank. Ik kreeg uit een corner de bal voor mijn voeten en besloot op doel te schieten. Dan is het natuurlijk leuk als 'ie erin vliegt."

- Is er een last van jullie schouders gevallen?
"Zo voelt dat wel, ja. We hebben een heel jong elftal met jongens die niet gewend zijn om tegen degradatie te strijden. Natuurlijk is dat niet ons doel voor dit seizoen, maar als het nodig is, hebben we zondagmiddag laten zien dat we ook door te bikkelen een resultaat neer kunnen zetten."