Nederlands leren aan de hand van berichten in de krant
Nederlands leren aan de hand van berichten in de krant Foto:

Nederlands leren in het Nieuwscafé

DELFT - Volgende week gaat het Nieuwscafé in KopieKoffie weer van start. Er hebben zich inmiddels een paar mensen aangemeld, maar er is nog plek voor meer personen!

Oefen je Nederlands aan de hand van de krant. Nieuwsberichten zijn erg geschikt om te oefenen met de Nederlandse taal. Je hebt al een context, kan er een mening over vormen en er dús over meepraten. Je bent welkom in het Nieuwscafé!

Nieuwsberichten
Van tevoren krijg je nieuwsberichten toegestuurd om voor te bereiden. In het Nieuwscafé gaan we erover in gesprek. Het Nieuwscafé 'nieuwe seizoen' begint op dinsdag 5 november, vanaf 19.30 uur tot 21.00 uur. Ook de volgende dag is het Nieuwscafé open, woensdag 6 november van 10.00 uur tot 11.30 uur.
Het Nieuwscafé wordt vervolgens om de drie weken gehouden op dinsdagavond en woensdagmorgen bij KopieKoffie, Chopinlaan 377.

Aanmelden
Deelnemen is helemaal gratis! Voor koffie en thee wordt gezorgd, met -heel Nederlands- één koekje erbij.
Aanmelden kan via mail:
nieuwscafe@kopiekoffie.nl of via WhatsApp: 06-19555777.

Flexwerken
Zoek je een plek om een paar uur te komen flexwerken? Bij ons is er gratis plek. We zijn heel goed bereikbaar, zowel met OV als met de auto. Je kan gratis parkeren, we hebben eerste klas koffie op 'voorraad', én… je kan je stukken nog even printen of kopiëren als dat eventueel nodig mocht zijn. Wat wil je nog meer?
Ons doel is niet maximale winst, maar maximale sociale impact!