Bij PLUS kun je sparen voor een goedgevuld boodschappenpakket!
Bij PLUS kun je sparen voor een goedgevuld boodschappenpakket! Foto:

Sparen voor boodschappenpakket bij PLUS!

DELFT - Gratis boodschappen, wie houdt er niet van? Bij PLUS kun je weer sparen voor goedgevulde boodschappenpakketten. Met daarin ook nog eens een kortingsbon voor dagjes uit voor het hele gezin. Doe er je voordeel mee! Maak PLUS tot je favoriete boodschappensupermarkt.

Tot en met zaterdag 1 februari kunnen klanten van PLUS Bomenwijk, Martin Panis en Tanthof in Delft en PLUS Van Leeuwen in Den Hoorn weer sparen voor het PLUS boodschappenpakket ter waarde van vijftig euro.
Het pakket bevat een mix van 18 food en non-food artikelen. Bij elke tien euro aan boodschappen ontvangen klanten van PLUS een spaarzegel. Tegen inlevering van een volle spaarkaart met 75 zegels, ontvangt de klant het goedgevulde boodschappenpakket helemaal gratis.

Dagjes uit
Maak alvast maar ruimte vrij in je voorraadkast én in je agenda, want naast de 18 producten bevat het pakket een kortingsvoucher waarmee consumenten tot wel vijftig procent korting ontvangen op dagjes uit voor het hele gezin. Ook zit in het pakket een bon voor gratis thuisbezorging ter waarde van zes euro bij een online bestelling.

Knutselen maar!
Is de doos leeg? Geef hem dan aan de kleintjes. Zij kunnen deze omtoveren tot een miniatuursupermarkt. Via de website van de supermarktorganisatie kun je bovendien een knutselplaat downloaden, zodat er een heuse kijkdoos kan worden gecreëerd. Zo krijgt de doos een tweede leven en beleven de kinderen er ook nog eens plezier aan!

Meer informatie?
Benieuwd naar de actievoorwaarden of meteen op zoek naar die leuke knutselplaat? Kijk op:
www.plus.nl/boodschappenpakket of ga naar jouw plaatselijke PLUS supermarkt.