DELFT - Het DHL van trainer René Slegtenhorst wacht na zes wedstrijden nog steeds op de eerste zege. Zondag wacht de uitbeurt bij SEP.

- Dit moet niet zijn wat je had verwacht...
"Nee, zeker niet. Als iedereen fit is, hebben we een sterkere selectie dan het afgelopen seizoen. Het probleem is dat we met veel blessures te kampen hebben, maar dit moet geen huilverhaal worden."

- Wat gaat er dit seizoen mis?
"We krijgen te vaak in de slotfase doelpunten tegen. Voetballend gezien zijn we niet zwakker dan de tegenstander; alleen Taurus was echt sterker. We zitten in een fase waarin het, mede door blessures niet meezit en daar moeten we ons uit zien te knokken."

- Gaat dat lukken?
"Natuurlijk. Ook als niet iedereen fit is, zit er voldoende kwaliteit in de ploeg om uit de degradatiezone weg te blijven. Wout Toet vroeg zich pas op de training nog af hoe het kon dat het niveau op de trainingen zoveel hoger kon zijn dan in de wedstrijden."

- Tegen SEP hoef je ze in ieder geval niet extra op te laden...
"Dat vind ik onzin. Als je aan sport doet, wil je altijd winnen. Dan maakt het niet uit of je tegen Full Speed, SEP, Stompwijk of Slikkerveer speelt. Wij komen op basis van onze kwaliteiten wel weer bovendrijven. Het seizoen is pas zes wedstrijden onderweg, dus er is nog genoeg te winnen."