Exclusieve avondopenstelling Museum Prinsenhof

DELFT - Na sluitingstijd met een kleine groep mensen de topstukken van Pieter de Hooch bekijken in Museum Prinsenhof Delft? Dat kan op zaterdag 2 november.

Het museum opent namelijk haar deuren exclusief voor klanten van de Vrije Academie. In Delft is tot februari het werk te zien van Pieter de Hooch. Hij is, na Vermeer, de beroemdste Delftse meester en één van de grootste kunstenaars van de Nederlandse Gouden Eeuw. In kleine groepen kunnen de geïnteresseerden, na een inleidende lezing, de prachtige schilderijen van de Delftse meester bekijken. Op zaal vertellen docenten van de Vrije Academie over hun favoriete topstuk.

De Vrije Academie
De Vrije Academie is al sinds 1990 het grootste landelijke onderwijsinstituut voor kunst & cultuur en maakt culturele kennis voor een zo breed mogelijk publiek toegankelijk. Met een groot team van professionele sprekers maakt de Vrije Academie het mogelijk om op een gedegen, plezierige manier met kunst & cultuur kennis te maken. Vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam wordt dagelijks gezorgd voor een actueel, breed en origineel onderwijsaanbod in meer dan vijftig plaatsen in Nederland.

Kijk voor de laatste kaarten op www.vrijeacademie.nl/exclusief