Maak je eigen lampion en ga 'Sint Maarten lopen' op het Bagijnhof!

DELFT - Op zaterdag 9 november om 14.00 uur kun je in de Schuilkerk op Bagijnhof 21 weer lampionnen maken voor het feest van Sint Maarten. Iedereen is hierbij van harte welkom!

Voor materiaal, drinken en koekjes wordt gezorgd. Met jouw eigen creatie kun je vervolgens op maandag 11 november om 19.00 uur langs de deuren van het Bagijnhof. Zing samen met de anderen een liedje en wie weet krijg je wel iets lekkers van de bewoners!

Samen delen
Sint Maarten deelde zijn mantel met een bedelaar. In die mooie gedachte wordt niet alleen gevraagd om iets lekkers voor jezelf, maar ook voor anderen die het goed kunnen gebruiken. Bij ieder huis wordt daarom gevraagd om houdbare etenswaren voor de 'blikkenactie' van de Voedselbank Delft. Een mooie manier om ook iets voor een ander te doen.

Meer informatie en aanmelding
Alle kinderen mogen op 9 en 11 november meedoen. Deelname is gratis, maar een kleine bijdrage in de kosten is welkom. Aanmelden kan door te mailen naar robin.voorn@okkn.nl of te bellen naar 015-2123701. Eerst meer informatie? Kijk dan op delft.okkn.nl.