Welke presentator/verslaggever ligt hier spartelend in het enorme ballenbad van WONDR?
Welke presentator/verslaggever ligt hier spartelend in het enorme ballenbad van WONDR? Foto:

Win vrijkaarten voor WONDR in Amsterdam!

DELFT / AMSTERDAM - In LA en New York is het dé hit van dit moment! Met de opening van WONDR Amsterdam is de eerste interactieve pop-up experience van de stad een feit.

Een walhalla om de coolste Instagram-foto's te maken. WONDR Amsterdam is een artistieke speeltuin van 1200m² groot met vijftien interactieve installatieruimtes. Iedere ruimte is een beleving op zich, waarvoor samengewerkt is met jonge Nederlandse kunstenaars. Ben je nieuwsgierig geworden? Ga snel kijken, want dit pop-up Instagrammuseum is maar zes maanden open, tot 18 maart 2020. Hoewel bezoekers van alle leeftijden welkom zijn, is deze pop-up experience gericht op social media lovers tussen de 16 en 35 jaar die op zoek zijn naar unieke ervaringen. Zo worden er vijftien fotogenieke ruimtes met installaties gecreëerd. Hoewel die stuk voor stuk super Instagrammable zijn, is het doel van WONDR Amsterdam juist ook om even offline te zijn. Om te spelen, te beleven, een leuke tijd met vrienden te hebben en de buitenwereld te vergeten. In iedere ruimte zijn speciale camera's geplaatst die foto's van bezoekers maken. Je hoeft dus niet honderden eigen foto's perfect te timen, je ontvangt jouw foto's na je bezoek gewoon via de e-mail.

Confetti douche
Een bezoek aan WONDR Amsterdam prikkelt al jouw zintuigen. Neem een duik in de enorme blauwe ballenbak, stap onder de confetti douche voor een leven vol glitter, waan je in een tropische jungle, dompel je onder in een bad met marshmallows en feest onder honderden discoballen. En dat voor 24,50 euro!
LET OP: Het Kasteeltje en Delft op Zondag mogen 3 x 2 kaarten weggeven voor WONDR. Beantwoord daarvoor deze vraag:Welke Delftse presenator/verslaggever ligt in het ballenbad van WONDR? Mail het antwoord naar: maakkansopkaarten@delftopzondag.nl