Boelens en Jansen voor de notarispraktijk aan de Oude Delft
Boelens en Jansen voor de notarispraktijk aan de Oude Delft

Boelens heeft vertrouwen in opvolger Jansen

DELFT - Op 20 september nam de tot notaris beëdigde Ewout Jansen het stokje over van Wim Boelens. Hij zet het kantoor voort onder de naam 'Notariskantoor E.J.H. Jansen'.

"Na 21 jaar als notaris te hebben gewerkt in Delft is dit een hele overgang", begint Wim. "Ik mis het contact met de Delftenaren en collega's waarmee ik al die jaren heb samengewerkt."

Huiselijke sfeer
"Dit is een kantoor anders dan andere kantoren", aldus Ewout. "Een kantoor met een huiselijke sfeer, dat de tijd neemt voor de klant en daardoor de beste kwaliteit levert. Kwaliteit tegen eerlijke prijzen. Veel collega's zitten er al 20 jaar, hebben veel kennis en een schat aan ervaring. Het is fantastisch dat ik dit goedlopende notariskantoor mag overnemen."

Verandering
"Een grote transformatie is niet nodig, want Wim heeft een prachtige praktijk opgebouwd. Veelal is een notarispraktijk voor een groot deel afhankelijk van vastgoed, maar wij willen de focus leggen op het familie- en erfrecht. Mensen steunen op belangrijke momenten in hun leven, dat is wat het werk zo mooi maakt." Toch is er ruimte voor kleine veranderingen. "Een dinsdagavondopenstelling is ingevoerd voor mensen die overdag niet kunnen langskomen. Daarnaast wil ik op de langere termijn meer inspelen op digitale mogelijkheden. Tevens zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker."

Receptie
Op 8 november vindt een receptie plaats waar klanten en relaties afscheid kunnen nemen van Wim en kunnen kennismaken met zijn opvolger Ewout. Wilt u die middag aanwezig zijn, dan kunt u contact opnemen met het notariskantoor gevestigd aan de Oude Delft 62 om u op te geven. Mail naar info@notaris-jansen.nl of bel 015-2137050.