PIJNACKER - Oliveo won zondag met 0-4 bij HMSH en nestelde zich aan kop van de ranglijst. Invaller Niels Bentvelsen maakte de 0-4.

- Dat is een lekker begin...
"Zeker, na vier wedstrijden hebben we nog niet verloren. Wel denk ik dat ons puntverlies tegen DOSR onnodig was, maar we staan keurig bovenaan."

- Wat voor wedstrijd was het zondag?
"Zij hebben een vechtploeg met een aantal individueel heel goede voetballers. In dat soort wedstrijden moet je ervoor zorgen dat je een snelle goal maakt, zodat zij moeten komen. Dat lukte gelukkig. Aan de andere kant hebben we het goed dichtgehouden. Voor mij zelf was het lekker om met mijn eerste balcontact de 0-4 binnen te schieten."

- Zijn jullie doorgegaan waar jullie vorig seizoen eindigden?
"Dat denk ik wel. Er zijn maar twee jongens vertrokken en vanuit de jeugd zijn er goede jongens doorgekomen. Ook Laurens Huurman is teruggekeerd en die kun je er goed bij hebben."

- Het kan nog weleens een mooi seizoen worden...
"Ja, voor nu is het mooi en we hopen dat we de winnende reeks door kunnen zetten. We krijgen met RKDEO en Wippolder nu wel wat lastigere tegenstanders. Tot nu toe hebben we de beste ploegen nog niet gehad, maar we voelen ons goed en zijn in vorm."