Help Nederland vooruit jubileert!

REGIO - Een jubileum voor de actie Help Nederland vooruit. Nederlanders kunnen voor de vijfde keer hun lokale stichting of vereniging aanmelden voor een donatie van het ING Nederland fonds.

Tot en met woensdag 13 november 2019 kunnen alle Nederlanders hun lokale initiatief aanmelden op www.ing.nl/helpnederlandvooruit. Uit alle inzendingen worden in elke regio door de lokale ING kantoren vijf goede doelen genomineerd. Heel Nederland kan vervolgens stemmen op hun favoriete lokale initiatief tijdens de online stemronde, die start in januari 2019. Het aantal stemmen bepaalt de hoogte van de donatie, die varieert van 5.000 euro voor het goede doel met de meeste stemmen tot 1.000 euro voor de nummer vijf. In totaal ontvangen 260 lokale initiatieven een donatie van het ING Nederland fonds. Het is voor het vijfde jaar op rij dat het ING Nederland fonds met 'Help Nederland vooruit' lokale initiatieven ondersteunt.

Agenda Repair Café

NOOTDORP - Zaterdag 19 oktober staat Repair Café Nootdorp weer op de kalender!

Tussen 10.00 uur en 12.00 uur bent u welkom in Kindcentrum De Regenboog, Koningin Julianastraat 1, Nootdorp. Kom met spullen die kapot zijn zoals cd-spelers, lampen, koffiezetapparaten, stofzuigers, videorecorders, enz. Maar ook met kleding waar iets aan moet gebeuren: een knoop aanzetten, een gaatje dichtmaken, een uitgescheurde broek...Onze naaisters draaien daar hun hand niet voor om. En wat dacht u van fietsen? Voor kleine mankementen bent u welkom. Te ingewikkeld? Dan verwijzen we u door naar de fietsenmaker.
Bent u deze zaterdag verhinderd? Dan zien we u graag op: zaterdag 16 november, zaterdag 21 december of zaterdag 18 januari. U kunt natuurlijk ook een Repair Café in de buurt bezoeken: Pijnacker Noord - elke eerste zaterdag van de maand van 09.30 uur tot 12.00 uur. Delft - elke eerste zaterdag van de maand van 11.00 uur tot 15.00 uur. Voorkom teleurstelling en onnodig gesleep en gesjouw met spullen: breng maar één product per categorie, elektra, textiel, overig, ter reparatie mee. Dan kunnen er zoveel mogelijk verschillende mensen geholpen worden. Soms moet u wachten, maar dat kan onder het genot van een kopje koffie of thee en een praatje met dorpsgenoten. Bij grote drukte kan de inschrijving eerder gestopt worden.

Battle Beatles vs. The Stones

DELFT - 'The Battle Beatles vs Stones'! Voor de 5e keer wordt, zaterdagavond 26 oktober in muziekcafé De Tobbe, het ongekende Delftse LIVE muziekspektakel 'The Battle' gehouden. 'Let's spend the night together' van The Stones vs 'Penny Lane' van The Beatles of 'Get Back' van The Beatles vs 'Ruby Tuesday' van Stones etc. Twee podia, twee bands met een avondvullende vette live show: 'The Fabruari Four' vs 'Stripped'. Aanvang: 20.30 uur. Entree: gratis.