Gratis instore concert Nona

DELFT - Aanstormend talent Nona brengt op zondag 13 oktober haar mix van soul, blues en hiphop naar de winkel van Velvet Music Delft ter promotie van haar langverwachte debuutalbum 'Nona'.

Nona groeide op in de platenzaak van haar ouders in Uden. Ze volgde de managementopleiding van de Herman Brood academie, waar zij bluesgitarist Steve Bradley ontmoette. Gaandeweg kwam zij tot de ontdekking graag zelf muziek te maken, dus na het halen van haar diploma ging zij veel met Steve aan de slag. Nona heeft een gouden keeltje. Doorleefd, vol rauwe soul en vooral hartverwarmend.
De rock die ze thuis mee kreeg, de blues van Steve, haar eigen hiphop-liefde: al die invloeden vloeien samen in haar muziek. Een jaar geleden bestormde Nona de radio met de single 'It's Alright'. Nu staat haar debuutalbum op het punt van uitkomen: een warm bad van een album, van het fijngevoelige en zeer persoonlijke 'Sleeptalking' tot de swingende liefdesverklaring in 'Givin' It All', van de groove die het filmische 'Last To Know' voortstuwt tot het in spetterende soul verpakte venijn van 'Big Talk, Small Town'.
'Nona' verscheen op vrijdag 11 oktober en wordt twee dagen later ten gehore gebracht met een gratis toegankelijk concert in de winkel aan de Voldersgracht 3. Na afloop van het optreden is er een signeersessie voor de aanwezige fans.