Loco Lama pakt groots uit vanwege haar jubileum!
Loco Lama pakt groots uit vanwege haar jubileum! Foto:

Groot feest bij Loco Lama!

DELFT - Zaterdag 19 oktober is het groot feest bij Loco Lama!

Twee jaar geleden opende deze creatieve Delftse conceptstore haar deuren, met een breed aanbod van Dutch design, interior and gifts. Het is er exotisch, humorvol en vooral altijd verrassend. Zo is het concept ook ingericht.

De collectie is gebaseerd op de persoonlijke smaak en humor van eigenaresse Lotte de Vries: "Kunst en design raakt me."

Kleurrijk
Samen met een heel gedreven team maken ze iedere dag bijzonder en kleurrijk. 'Dare to be different, dare to be you' is de kreet van Loco Lama, dit zie je terug in de beleving en de collectie.
Daarnaast is het eigen merk Loco Lama gestart, dat vanaf deze maand te verkrijgen is. Dit vraagt ook om een feestelijke lancering, dubbele pret dus!
Collectie
Het merk Loco Lama biedt een uitgebreide collectie Home and Gifts, die mooi aansluit op het bestaande assortiment van de winkel. Ze timmeren flink aan de weg, naast de eigen collectie verkrijgbaar in Loco Lama zelf, zijn ze verkrijgbaar bij twee vestigingen van Loods 5, diverse andere home-and giftshops in Nederland en vanaf januari ook in Engeland. En dat is allemaal begonnen in ons mooie Delft…

Lancering
Op zaterdag 19 oktober wordt de collectie voor het eerst getoond aan de klant! De hele dag zal in het
teken staan van deze lancering en het 2-jarig bestaan van de winkel. Gedurende de dag zijn er feestelijke activiteiten voor jong en oud. Save the date en kom gezellig langs!

Loco Lama, Molslaan 35-37
2611 RJ Delfft
locolamadesign.com
06-23037443