De Rembrandtschool bestaat 50 jaar en dat wordt met de buurt gevierd!
De Rembrandtschool bestaat 50 jaar en dat wordt met de buurt gevierd! Foto:

Kunsttentoonstelling 'Hallo Rembrandt'
op de Rembrandtschool

DELFT - Hoera, de Rembrandtschool Delft bestaat 50 jaar! Ter ere van dit jubileum organiseert de school een activiteitenweek binnen het thema 'Talenten van Rembrandt'.

De kinderen van de school gaan sporten, op schoolreis, krijgen kunstworkshops en doen mee aan de talentenjacht. Ook alle mensen uit de omgeving van de school kunnen meegenieten van het feest. De school organiseert namelijk een aantal activiteiten in en voor de buurt. Iedereen is van van harte welkom!

Kunstvoorstelling
Op maandagavond 14 oktober van 18.00 uur tot 20.00 uur kunt u de kunstvoorstelling 'Hallo Rembrandt' bezoeken. Deze tentoonstelling wordt geleend van het Mauritshuis, waar de school inmiddels een mooie samenwerking mee heeft. De kinderen van groep 7 en 8 hebben het Mauritshuis bezocht en kunnen u tijdens een rondleiding van alles vertellen en leren over de kunststukken.

Doe-speurtocht
In de wijk rondom de school is een doe-speurtocht uitgezet voor jonge kinderen tussen de 3 en 7 jaar. Deze speurtocht blijft staan in de herfstvakantie. Op de website www.rembrandtschooldelft.nl kunt u het instructieblad downloaden.
Adres: Rembrandtschool, Rooseveltlaan 49, Delft. Tel:015-256198.