Het prachtige pand van Van Kapel in de Hugo de Grootstraat (Foto: Koos Bommelé)
Het prachtige pand van Van Kapel in de Hugo de Grootstraat (Foto: Koos Bommelé) Foto: KOOS BOMMELE

Van Kapel: Totaaloplossing voor uw elektra

DELFT - Bij Van Kapel, Hugo de Grootstraat 118-136, bent u aan het juiste adres voor alles op het gebied van elektra.

In onze showroom tonen wij u de nieuwste producten. In combinatie met onze expertise en eigen monteurs kunt u volledig van ons op aan.

Verlichting
Of het nu een ledlamp is, verlichting voor een kantoor of bedrijfsruimte of een stijlvol armatuur voor in uw woonkamer of keuken, wij hebben verlichting in alle soorten en maten in ons assortiment en in onze showroom. Op basis van uw wensen kunnen wij u, met behulp van een plattegrond of wat foto's volledig adviseren welke verlichting voor u het beste resultaat geeft, zowel qua lichtopbrengst als sfeer. Naar wens kunnen alle armaturen door ons geplaatst en aangesloten worden.

Streaming audio
In onze showroom hebben we een ruime keus op het gebied van televisies en streaming audio. Wat te denken van een Samsung Q-led met een Bose Soundbar? Of gaat uw voorkeur wellicht uit naar een Sonos speaker? Zoals u van ons mag verwachten leveren wij uw aankopen bij u thuis. En als u de televisie opgehangen wilt hebben en de bedrading weggewerkt, dan doen dat wij natuurlijk ook meteen voor u!

Installatietechniek
Heeft u al nagedacht over een inductiekookplaat? Wij hebben een ruim assortiment inbouwapparatuur. Echter, weet u dat het overstappen van gas naar inductie niet zomaar kan? Vaak is een uitbreiding van de groepenkast nodig. Om de boel goed in kaart te brengen, komen wij eerst bij u thuis kijken naar de inbouwmaten en de groepenkast. Ook voor alle andere aanpassingen op het gebied van elektra, data en beveiliging kunt u bij ons terecht. Wij zien u graag in onze showroom. Kijk alvast op onze website: vankapel.nl / 015-2120817.