Ronald Vis van LA Delft met zijn onlangs bestickerde bedrijfswagen
Ronald Vis van LA Delft met zijn onlangs bestickerde bedrijfswagen

LA Delft voelt zich thuis bij RODI Sign & Print

DELFT – De deur openen, naar binnen lopen en je direct thuis voelen. Dat is waar Ronald Vis van LA Delft, ofwel Luxury Apartments Delft, naar streeft met zijn appartementen in het hart van het historische centrum. Bij RODI Sign & Print ervaart hij dit gevoel ook zelf.

"Onze appartementen zijn volledig ingericht en uitgerust met alle luxe die u nodig heeft tijdens uw verblijf", vertelt Ronald. Zijn idee voor LA Delft ontstond uit frustratie over hotelkamers met slechts een bed, televisie en badkamer. "Mensen die naar onze geweldige stad komen moeten een huiselijke, gezellige en betaalbare plek hebben om te verblijven. Zij moeten de stad ervaren op dezelfde manier als de inwoners zelf. Delft is prachtig, dus daar horen ook mooie appartementen bij."

Just fall in love
Ronald wil niet alleen dat zijn gasten verliefd worden op zijn appartementen, maar vooral ook op Delft zelf. Om deze boodschap over te brengen liet Ronald zijn bedrijfswagen bestickeren door RODI Sign & Print. "Just fall in love", luidt de tekst op het busje dat de aandacht lijkt te trekken van veel toeristen. Ronald is blij met het eindresultaat. "Delft is mooier dan Amsterdam, Rotterdam en zelfs Parijs. Je kunt niet anders dan verliefd worden op deze historische stad. Met onze bestickering maken wij dat nog eens extra duidelijk aan voorbijgangers."

Over de service van RODI Sign & Print is Ronald zeer te spreken. "Ik heb veel goede ervaringen met het bedrijf, vandaar dat ik alsmaar blijf terugkeren. De medewerkers staan altijd voor je klaar en weten steeds weer iets moois en verrassends neer te zetten. Het is een dynamisch bedrijf dat durft te investeren, wat het fijn maakt om met ze te werken." Ga naar www.rodimedia-zh.nl voor meer informatie. Meer weten over LA Delft? Kijk op www.ladelft.com.