Afbeelding
Foto:

LPG endermologie®: mechanische bindweefselstimulatie

In tegenstelling tot de technieken die op de markt beschikbaar zijn biedt LPG endermologie® een 100% natuurlijk alternatief d.m.v. celstimulatie. Het biedt een all-in-one treatment: vetverbranding, huidversteviging en cellulite egalisatie in één behandeling! Na meer dan 33 jaar expertise en wetenschappelijk onderzoek heeft LPG® een nieuw patent om al deze natuurlijke mechanismen te beheersen tijdens één enkele behandeling. Voordelen: geen risico's, bijwerkingen en beschadigingen, maar wel een geweldig effect. De behandeling is geschikt voor lichaam en gezicht, zowel medisch als cosmetisch en geeft langhoudende resultaten. Combineren met andere behandelingen is mogelijk, bijvoorbeeld met lymfedrainage, afslankmaaltijden van PowerSlim, chirurgische ingrepen en lichttherapie. LPG® is een fijne behandeling om te ondergaan zonder enige stress voor het lichaam en werkt zelfs rustgevend!

De resultaten van LPG® zijn nog in geen enkele andere behandeling gemeten. Vanaf de eerste gezichtsbehandeling +80% hyaluronzuur, +46% elastine, 2x verbetering van de teint, 87% gladgestreken rimpels. Vanaf de derde lichaamsbehandeling +71% verstevigde huid en 70% meer vetverbranding, 5,2 cm tailleverlies. 67% van de vrouwen merkt vermindering van cellulite, 71% merkt een verstevigde huid op!
BeauMel is de enige in Delft met de nieuwste LPG Alliance® en adviseert de combinatie van LPG endermologie®, lymfedrainage en PowerSlim.

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld programma dat je volgt onder persoonlijke begeleiding van een PowerSlim voedingscoach.
De diëtisten van PowerSlim kennen het probleem van ongewenste gewichtstoename maar al te goed. Met hun jarenlange kennis en ervaring hebben zij het PowerSlim programma ontwikkeld. PowerSlim is geen dieet, maar een verandering van je leefstijl. Het is een programma waarbij je niet minder gaat eten, maar anders leert eten. Dit onder persoonlijke begeleiding van onze PowerSlim voedingscoaches. Het programma is zo ontwikkeld dat het eenvoudig is in te passen in je dagelijkse leven. Hierdoor is het makkelijk vol te houden en dit zal jouw motivatie zeker goed doen. Het PowerSlim assortiment bestaat uit zo'n 140 lekkere producten geschikt voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor. Je kunt dus zo gewoon mogelijk blijven eten. Bijvoorbeeld een heerlijke pasta samen met het gezin of 's avonds op de bank genieten van een lekkere snack. Kortom, volop variatie! Bij het starterspakket voor ruim acht dagen zit een receptenboek met 91 heerlijke koolhydraatarme recepten. Zie onze aanbieding in de advertentie op deze pagina.