Gaat een inwoner van Den Hoorn er bij Linda met de hoofdprijs vandoor? (Foto: Roy Beusker)
Gaat een inwoner van Den Hoorn er bij Linda met de hoofdprijs vandoor? (Foto: Roy Beusker) Foto: Roy Beusker

Wint een inwoner van Den Hoorn bij Linda?

DEN HOORN - Vijftig inwoners van Den Hoorn uit postcodegebied 2635 strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro in de populaire tv-show 'Postcode Loterij Miljoenenjacht'.

Zij wonnen bij de Postcode Loterij een felbegeerde studioplaats in de spelshow die Linda de Mol presenteert. Of de inwoners uit Den Hoorn daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 6 oktober vanaf 20.00 uur te zien bij SBS6.

Badkamer
Brigitte (48) uit Den Hoorn is één van de gelukkige studioplaatswinnaars en vertelt enthousiast:
"Ter voorbereiding heb ik naar alle afleveringen van Miljoenenjacht gekeken. Mijn collega's zeiden: zorg dat je achter de desk belandt en ga ervoor! Dus daar ga ik me aan houden en voor de rest laat ik me leiden door spontane ingevingen. Mocht ik een geldprijs winnen, dan is dat voor een nieuwe keuken en als het kan een nieuwe badkamer. En als het écht veel geld is, dan krijgt onze dochter een paard."

Geldprijzen
De vijftig inwoners van Den Hoorn zijn samen met inwoners van negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 500 aanwezigen maakt kans de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het 'Gouden Koffer Spel' te spelen. Door koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot wel vijf miljoen euro.

De uitzending van 'Postcode Loterij Miljoenenjacht' met daarin de inwoners van Den Hoorn is zondag 6 oktober van 20.00 uur - 21.30 uur bij SBS6 te zien. De Nationale Postcode Loterij is in 1989 opgericht om goede doelen te steunen die werken aan een rechtvaardige en groene wereld. De loterij werft fondsen voor haar goede doelen en geeft bekendheid aan hun werk.