Directeur Marc Zeelenberg zoekt een all-round timmerman
Directeur Marc Zeelenberg zoekt een all-round timmerman Foto:

Bouwbedrijf Zeelenberg BV: ambachtelijk en modern bouwen

DELFT - Bouwbedrijf Zeelenberg BV is een traditioneel, ambachtelijk maar modern Delfts bouwbedrijf. Al in bedrijf sinds 1907, maar liefst 112 jaar een gevestigde naam binnen de branche.

Directeur Marc Zeelenberg vertegenwoordigd de vierde generatie aannemers, de vijfde generatie is administratief bij het bedrijf betrokken. Bouwbedrijf Zeelenberg BV is in het bezit van een eigen werkplaats en machinale.
Marc legt uit hoe het bedrijf reilt en zeilt: "Gemiddeld hebben we zes allround medewerkers op de werkvloer. Onze medewerkers zijn volledig geschoold en praktisch opgeleid. Daarnaast zijn ze representatief en vaktechnisch uitstekend onderlegd. Wat we doen? We zijn gespecialiseerd in restauratie, renovatie, verbouw en onderhoudswerkzaamheden. Ons klantenbestand is zeer divers maar ze hebben uiteindelijk allemaal één recht omlijnd doel voor ogen, namelijk een beoogd bouwvoornemen of bouwidee door een betrouwbare aannemer laten uitwerken en uitvoeren. We zijn grotendeels werkzaam voor particulieren, daarnaast ook voor bedrijven, kerken, architecten etc."

Vacature
"Door grote drukte en doordat één van onze talenten per 1 januari 2020 een jaar op reis gaat, zijn we op zoek naar een ambitieuze, representatieve en gedreven all-round timmerman 'bepakt' met de juiste mentaliteit om ons sterrenteam te versterken. We vragen iemand met minimaal vijf jaar ervaring in onze branche, in het bezit van een rijbewijs en een stevige dosis (positieve) energie. Herken jij jezelf in deze profielschets? Reageer meteen! Stuur je CV en motivatie op via: info@bouwbedrijf-zeelenberg.nl Kijk alvast even op onze site voor alle ins en outs van het bedrijf: www.bouwbedrijf-zeelenberg.nl Adres: Einsteinweg 12, Delft. Tel: 015-2121782.