DEN HOORN - Den Hoorn begon het seizoen goed met een 1-3 overwinning bij Zwervers uit. Dominic da Cruz zette de 0-2 op het scorebord.

- Een goed begin...
"Dat was het zeker. We hebben even moeten wennen aan de speelstijl onder de nieuwe trainer. Dan is het extra lekker dat je de eerste competitiewedstrijd wint."

- Wat was het voor een wedstrijd?
"We speelden bij vlagen echt heel goed voetbal. Het werd uiteindelijk 1-3, maar het had ook 0-6 kunnen zijn, want we hebben nogal wat kansen gehad. Vlak voor tijd kregen zij nog een penalty tegen en maakten ze de 1-3."
- Even anders dan vorig seizoen...
"Toen speelden we ons pas heel laat veilig, maar hadden we ook heel veel pech met blessures. Er waren wedstrijden waarbij het beoogde basiselftal vanaf de tribune toekeek. De kern van vorig seizoen staat er, er is veel talentvolle jeugd doorgestroomd en er zijn enkele versterkingen van buitenaf gekomen. Ook klikt het met de nieuwe trainer, dus dat is hartstikke mooi."

- Wordt het een mooi seizoen?
"Dat is moeilijk te zeggen. We hebben overtuigend gewonnen van een ploeg die vorig jaar ook geen hoge ogen gooide. Die vraag kan ik pas na een wedstrijd of zeven beantwoorden. Ik heb er wel vertrouwen in."