V&W Makelaars v.l.n.r.: Astrid van Dam, Roeland Eckenhaussen, Martijn Sprengers en Arjen Cardinaal.
V&W Makelaars v.l.n.r.: Astrid van Dam, Roeland Eckenhaussen, Martijn Sprengers en Arjen Cardinaal.

Hét moment om te kopen of te verkopen?

Moet u nu kopen, verkopen of blijven zitten? Dat is een vraag waar velen geen antwoord op hebben. Arjen Cardinaal, NVM makelaar/taxateur bij V&W Makelaars, praat ons bij.

Het zijn bijzondere tijden op de woningmarkt. De woningprijzen zijn de afgelopen jaren hard gestegen en het is nog altijd onduidelijk wanneer het hoogtepunt wordt bereikt. Ondanks die onduidelijkheid is het volgens Cardinaal geen slecht moment om te kopen, vooral niet als u al een huis bezit. "U kunt uw huidige woning snel en tegen een goede prijs verkopen. Daarbij zorgt de huidige lage rente ervoor dat de woonlasten van uw nieuwe woning laag blijven. Zo kunt u bijvoorbeeld een ruimer huis kopen tegen dezelfde woonlasten indien u groter wilt wonen, of juist kleiner gaan wonen en uw overwaarde gebruiken als extra inkomen of investeren in een luxe appartement."

Advies op maat
Of het ook voor u een goed moment is om te verhuizen, is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Uw verkoop- en koopmoment bepalen vergt maatwerk van een specialist die over de lokale data beschikt, zoals V&W Makelaars. V&W Makelaars is een NVM makelaarskantoor in Delft waar de nuchtere, persoonlijke benadering al sinds 1992 voorop staat. "Wij vinden het belangrijk om te investeren in een goede relatie met onze klanten. Indien u ons inschakelt, geeft dit aan dat u kiest voor kwaliteit en u dus zeer hoogwaardige dienstverlening krijgt. Daarnaast kunnen wij u door ons NVM lidmaatschap ook extra voordelen, service en zekerheden bieden. Wij nemen echt de tijd voor onze klanten, zodat wij volledig op de hoogte zijn van diens wensen."

Benieuwd? Neemt u gerust contact op of ga voor een oriƫnterend gesprek langs aan de Coenderstraat 31. "Bel even of wij aanwezig zijn en wij zorgen dat de koffie voor u klaar staat!" Telefoon: 015-2142909 Website: delft.vwmakelaars.nl.