Mannen hebben bij Strellson Delft een ruime keuze
Mannen hebben bij Strellson Delft een ruime keuze Foto:

Strellson en Steendam: een klein warenhuis

DELFT – Wie bekend is op de Wijnhaven weet dat hier een heuse modestraat voor mannen is ontstaan. Iedereen weet Steendam Herenmode te vinden, maar Strellson is voor velen nog onbekend. De hoogste tijd om kennis te maken.

Strellson is een Zwitsers mannenmodemerk dat staat voor kleding van hoogwaardige kwaliteit. Je kunt er niet alleen terecht voor kostuums, maar ook voor spijkerbroeken, polo's, overhemden en jassen. "Het is leuk om te zien dat mannen steeds meer durven", vindt Linsey van Strellson. "Ze kiezen voor prints, kleur, verschillende modellen en het hoeft allemaal niet meer zo zakelijk. Mannen dragen een pak met een coltrui, of combineren een mooi jasje met een goede jeans."
Hoewel velen tegenwoordig hun kleding online kopen, zou het fysieke winkelbezoek volgens Linsey de voorkeur moeten hebben. "Wij adviseren niet alleen op het gebied van maat, model en kleur, maar geven ook tips voor de nabehandeling. Wij bieden net dat stukje advies dat je online niet krijgt."
Een groot voordeel van Strellson is dat de winkel deel uitmaakt van een drie-eenheid. "De doorloop tussen Strellson, Steendam en de jeansspeciaalzaak creëert een klein warenhuisje. Zo kun je makkelijk van de ene naar de andere winkel om de perfecte match samen te stellen."

Collega gezocht
Strellson groeit en is daarom op zoek naar een gezellige collega die parttime óf fulltime aan de slag wil gaan in de modebranche. "Jong of oud, dat maakt niet uit. Kom gerust langs om een kijkje te nemen in de winkel voordat je solliciteert!"
Bezoek het kleine warenhuis op de Wijnhaven 18-21 en volg Strellson online om op de hoogte te blijven van de nieuwste collectie en de laatste acties. Facebook: Strellson Delft. Instagram: strellsondelft. Website: www.strellsondelft.nl.