Simone Awhina heeft een stem 'als door engelen gedragen'
Simone Awhina heeft een stem 'als door engelen gedragen' Foto:

Benefietconcert bij Op Hodenpijl

SCHIPLUIDEN - Op zaterdag 5 oktober staat bij Op Hodenpijl aan de Rijksstraatweg 20/22 in Schipluiden een benefietconcert op de agenda: Celebrate Your Life door Dirk Bak en Simone Awhina, vader en dochter.

Ruim acht jaar geleden stonden zij voor het laatst samen op het podium en nu vervullen zij hun droom om nog één keer samen een concert te geven.

Luchtige jazz
Dirk en Simone brengen een heerlijke mix van de vijf CD's die Simone tot dusver uitgebracht heeft. Het publiek kan dus mooie songs, luchtige jazz en ontroerende klassieke melodieën verwachten. Het duo wordt hierbij begeleid door toetsenist/pianist Maarten Helsloot. Zowel vader als dochter bezit de gave om met hun warme klank de toehoorders diep te raken. Breng die twee samen en het belooft een hartverwarmende avond te worden.

Inspirator
Simone Awhina is een internationale award winnende zangeres, inspirator en auteur van het succesvolle boek 'Ik ga op reis en laat achter'. Zoals een recensent ooit eens over haar zei: "Haar stem is door engelen gedragen."

Trompettist
Dirk Bak stond jarenlang te boek als de beste amateurtrompettist van Nederland en heeft vele klassieke solistenconcoursen gewonnen.
De opbrengst van het concert gaat naar de Make-A-Wish Foundation, een organisatie die helpt om de hartenwensen van zieke kinderen uit te laten komen.

Datum en tijd
Zaterdag 5 oktober, Op Hodenpijl, Rijksstraatweg 22 in Schipluiden. Aanvang: 20.00 uur. Entree: 20,00 euro inclusief een drankje. Reserveren kan via: www.ophodenpijl.nl