Ronald en Ray met de #DELFIE-sticker (Foto: Koos Bommelé)
Ronald en Ray met de #DELFIE-sticker (Foto: Koos Bommelé) Foto: KOOS BOMMELE

LA Delft vol lof over RODI Sign & Print

DELFT – LA Delft, ofwel Luxury Apartments Delft, doet er alles aan om Delft op de kaart te zetten. RODI Sign & Print draagt hieraan bij met een rol in de nieuwe campagne #DELFIE.

"Het is belangrijk om Delft een beetje te promoten", vertelt Ronald Vis van LA Delft. Het valt hem op dat toeristen de stad vaak gebruiken als snelle tussenstop. "Het is zonde dat mensen hier maar weinig tijd besteden. Delft heeft onwijs veel te bieden."

Promotie
Ronald is vastbesloten om Delft geliefd te maken onder toeristen. Niet alleen biedt hij prachtige appartementen in het centrum aan, ook brengt hij het zogenoemde huiskamergevoel over. "Ik vind het belangrijk dat gasten zich thuis voelen en de stad beleven zoals de inwoners dit zelf doen."
Daarnaast heeft Ronald, in samenwerking met RODI Sign & Print, een campagne opgezet om meer bekendheid te creëren. #DELFIE moet zorgen dat Delft de hele wereld overgaat. Speciaal ontworpen stickers moeten de aandacht trekken van toeristen en hen uitnodigen foto's, ofwel selfies, te schieten en te delen via sociale media. Winkeliers kunnen de stickers gratis bestellen bij LA Delft en RODI Sign & Print. Uiteraard is de receptie van LA Delft zelf ook voorzien. Wie langs Koornmarkt 72 loopt kan op de foto met een grote raamsticker, waarbij het dragen van klompen niet mag ontbreken.

Over de samenwerking met RODI Sign & Print heeft Ronald niets dan lof. "Ik heb zulke goede ervaringen met het bedrijf. De medewerkers staan altijd voor je klaar. Zij zijn behulpzaam, vriendelijk en leveren vlot werk. Die krachten zijn zeldzaam, dus ik werk graag met ze samen." Kijk op www.rodimedia-zh.nl voor meer informatie.