Fotoshoot voor OPEN

DELFT - Dit najaar is er een fotoshoot voor OPEN en daarvoor hebben ze modellen nodig.

Modellen zoals jij, want ze zetten graag de echte OPEN-bezoeker op de foto. Deze keer zoeken ze volwassen modellen, en ze roepen vooral mannen op om te reageren!
Ze gaan twee ruimtes met publiek fotograferen in verschillende settings. De precieze datum van deze fotoshoot is op dit moment helaas nog niet bekend. Vind je het leuk om op vrijwillige basis mee te werken? Dan ben je van harte welkom om je op te geven via het online aanmeldformulier. Heb je nog vrienden, buren, familie of kennissen die dit ook leuk vinden? Laat ze zich dan ook aanmelden! Zie: https://www.dok.info/nieuws/modellenoproep.html

Op spreekuur
bij de redacteur

DELFT - Elke week op donderdagmiddag op het kantoor van Delft op Zondag aan de Energieweg 3: spreekuur van de redacteur. Van 16.00 tot 17.00 uur kunt u binnenlopen om een onderwerp voor in de krant aan te dragen. Heeft uw kleinzoon een medaille gewonnen met zijn sport, baalt u van de zooi m.b.t. het huisvuil in uw wijk, wilt u iemand door ons in het zonnetje laten zetten, heeft u een bijzondere verzameling of een bijzonder huisdier? De koffie/thee staat klaar. Dus, zien we u a.s. donderdag?