Blikvanger bij Zorgdrager, de Fitform 620 Wellness-fauteuil
Blikvanger bij Zorgdrager, de Fitform 620 Wellness-fauteuil Foto:

Spetterende najaarsactie bij Zorgdrager!

DELFT - Bij Zorgdrager, uw expert in zitcomfort, weten ze wat comfortabel zitten én makkelijk opstaan betekent. Al jaar en dag is Zorgdrager een vertrouwde partij voor de regio. Want zitten is één ding. Maar comfortabel, lang zitten is het andere! Laat dat maar aan de specialisten van Zorgdrager over.

Om de gang naar de showroom aan de Schieweg 87a nog aantrekkelijker te maken, pakt Zorgdrager tot 19 oktober uit met een najaarsactie om van te watertanden!
Steef van der Kruit: "Vroeger werd in het najaar minder gewoonwinkeld. Daarom is ooit de Oktober Woonmaand in het leven geroepen. Op onze manier doen we daar met deze actie aan mee. En de najaarsactie loopt een langere tijd, dus ook de twijfelaars, de mensen die er wat langer over doen om de knoop door te hakken, bieden wij de ruimte. Je kunt rustig even poolshoogte komen nemen, je gedegen laten informeren en dan na het afwegen van de voors en tegens voor de beste aanbieding terug komen en beslissen. Dus, zoals gezegd, tot zaterdag 19 oktober, extra redenen om ons met een bezoekje te vereren. Zoals een of meerdere opties cadeau bij de aankoop van een luxe Wellness-fauteuil, zoals een gratis draaiplateau, stoelverwarming of een accu, tot een maximaal bedrag van 499 euro. Maar dat is nog niet alles, we hebben meer 'korting onder de zon'. Wat te denken van een tweede Fitform fauteuil voor de helft van de prijs? Het voordeel kan oplopen tot maar liefst 1400 euro!"

State of the art
Voor wie niet alleen goed maar ook héél mooi wil zitten: De nieuwe Fitform 620 is gearriveerd en staat als eerste in Nederland bij Zorgdrager in de showroom! Dat is echt 'state of the art', het summum aan zitcomfort. Veel mooier en comfortabeler maken ze ze niet, dus kom hem bekijken en uitproberen. Neem iemand mee en vraag naar de najaarsactie-voorwaarden. Tot gauw!"