Een cursus Psychologie & Intuïtie door drs. Maja Jeffkins bij het Campanile Hotel Delft
Een cursus Psychologie & Intuïtie door drs. Maja Jeffkins bij het Campanile Hotel Delft Foto:

Cursus Psychologie & Intuïtie bij Campanile Hotel

DELFT – Op woensdagochtend 9 oktober start drs. Maja Jeffkins in het Campanile Hotel aan de Kleveringweg 53 een speciale cursus voor vrouwen met als titel: 'Psychologie & Intuïtie'!

Inzicht in het gedrag van mensen vanuit de positieve psychologie, loslaten, 'spirituele wetten' waar je vrolijk van wordt, wetenswaardigheden om je intuïtie te versterken, de kracht van dankbaarheid, relativeren, met een kwinkslag en een negatieve situatie ombuigen tot iets positiefs zijn maar enkele van de vele onderwerpen die aan de orde zullen komen.

Leerzaam
Maja: "Deze cursus is niet alleen leerzaam, maar ook erg gezellig om aan deel te nemen. Wij doen geen rollenspel en een specifieke vooropleiding is niet nodig. Elke vrouw die belangstelling heeft voor psychologie en intuïtie is van harte welkom!"
De data waarop de cursus gehouden wordt, zijn: woensdagochtend 9/10, 6/11, 20/11, 4/12, 8/1, 22/1, 5/2, 19/2 van 10.00 uur tot 12.00 uur in het Campanile Hotel, Kleveringweg 53, Delft.

Kosten
De vergoeding om deel te nemen is 195 euro. Dit bedrag is inclusief cursusmateriaal en een certificaat als bewijs van deelname. Iedereen die zich wil aanmelden of graag meer informatie wil hebben, kan geheel vrijblijvend bellen met de assistente van Maja Jeffkins op: 010-2344554 of op de site kijken:
www.praktischepsychologie.nl