Summer Goudsbloem Zomerfestival

DELFT - Bij Kindertuin Goudsbloem vindt op zaterdag 14 september het Summer Zomerfestival plaats. Aan het Van Rossempad 2 kun je langs het Frambozen Paradijs lopen.

Door het Brutale Bramenbos, probeer je niet te verdwalen in het Zonnebloemen Labyrinth of op het Kronkel Kruidenpad.
Natuurlijk is er ook aan genoeg eten en drinken gedacht, eet lekker mee uit het Vergeten Groentenland bereid door Casa del Sol. Of eet soep uit de soepkliko van Milieudefensie. Maar belangrijker nog is de Meet & Greet met de imker, je eigen bouwkunsten kun je oefenen door een insectenvilla te bouwen, of ga genieten in de Pizza Partytent.
Neem een flowershower tussen de bloembedden, kijk naar de fruit- en notenboom en luister naar de super swingende noten van The Phoenix Jam Band.
Er zijn nog veel meer activiteiten, zoals schilderen met bloemblaadjes, kriebelen met kriebelbeestjes of ontdek crèmes bij de stand van duurzaamheidscentrum De Papaver.

Kibbel met de kippen
Kibbel met de kippen, laat je schminken door Lady Butterfly of ga peentjes poepen. Aanwezigheid is er onder andere van de KNNV, Groei & Bloei, VELT (Vereniging voor Ecologisch Leven en Tuinieren), het IHE en Miss Marlène met haar Chique Chutney. En wat doet toch dat Groene Mannetje in de vroege ochtend op de Kindertuin Goudsbloem? Het duurt van 10.00 tot 17.00 uur. Kijk voor meer informatie op
www.kindertuinendelft.nl.