Het is Indian Summer bij de vestigingen van Kindergarden in Delft!
Het is Indian Summer bij de vestigingen van Kindergarden in Delft! Foto:

Indian Summer Festival bij Kindergarden

DELFT - Bij kinderopvangorganisatie Kindergarden draait het om ontwikkeling, hoogwaardige zorg en persoonlijke benadering. Afgelopen jaar heeft Kindergarden de vestigingen van Knotz kinderopvang overgenomen in de steden Delft en Den Haag.

In Delft gaat het om de vestigingen Delft Zuid, Delft Reinier de Graaf, Delft Buitenhofdreef en Delft Hugo de Grootstraat. Deze laatste 3 vestigingen openen op zaterdag 21 september de deuren voor Delft tijdens het 'Kindergarden Indian Summer Festival' .
"We kiezen voor het thema 'Indian Summer' omdat 21 september precies tussen de zomer en de herfst valt. Het is eigenlijk een nazomers event. De oorsprong van Indian Summer komt uit Amerika. Het is zonnig en de lucht is blauw maar tegelijkertijd verkleuren de blaadjes aan de bomen. We willen hier samen met Delft (ouders, kinderen, aanstaande
ouders en buurtbewoners) bij stil staan en deze bijzondere dag samen met hen vieren", zegt vestigingsmanager Michelle van Ginkel (Kindergarden Hugo de Grootstraat).

Programma
Kindergarden opent op zaterdag 21 september van 10.00 uur – 13.00 uur haar deuren. Een vrolijk festivalprogramma met activiteiten voor alle leeftijden, zoals: muziek- en dansactiviteiten, schminken, kinder haarstyling en veel meer. Onder het genot van een hapje en een drankje kan iedereen op zijn/haar gemak sfeer proeven en kennismaken met de ouders en teams. Bezoekers zijn welkom op de (festival-)locaties van Kindergarden: Kindergarden (KDV en BSO), Hugo de Grootstraat 59, Delft; Kindergarden (KDV), Buitenhofdreef 268, Delft en Kindergarden (KDV), Reinier de Graafweg 1a, Delft. Kom op 21 september kijken op één van de bovenstaande vestigingen! Iedereen is welkom en er is vrije toegang. Zie www.kindergarden.nl