Verhuizing warenmarkt

DELFT - De donderdagmarkt in Delft verhuist voor een korte periode naar andere plekken in de stad!

Wie op donderdag de warenmarkt in Delft bezoekt, moet de komende tijd even opletten. De markt is op twee achtereenvolgende donderdagen namelijk niet te vinden op de Markt (het Marktplein), maar op de Burgwal, de Brabantse Turfmarkt, waar je normaal de bloemenmarkt vindt op donderdag en de Molslaan.

Omroep MAX
Op donderdag 12 september is de markt daar te vinden, omdat er in die week vanaf de Markt live-uitzendingen worden verzorgt door Omroep MAX. Op 19 september is het Kermis op de Markt, dus maakt men daar ruim baan voor alle attracties. Op beide dagen zijn bijna alle kooplieden aanwezig. Proef een lekker stukje boerenkaas, hap een visje, patatje of bara weg en koop een vers gemaakte stroopwafel.

Specialisten
Kijk ook eens rond bij specialisten als handelaren in lederwaren, hoeden en petten, kruiden, fournituren enz. Scharrel eens tussen de kledingrekken en ga een gesprekje aan met de handelaren. Zij staan altijd voor u klaar met advies. Kortom: De keuze is reuze en de sfeer is gemoedelijk. De donderdagse weekmarkt begint om 9.00 uur en deze duurt tot 17.00 uur.
Tot ziens op de warenmarkten in Delft!