Veel blijdschap bij de presentatie van de nieuwe banner van Bewust Delft
Veel blijdschap bij de presentatie van de nieuwe banner van Bewust Delft Foto:

Mag ik van jou? Dan krijg jij van mij ...

DELFT - Heeft u inmiddels de geleende spullen voor de vakantie alweer teruggegeven? Luchtbedden, koffers en soms ook complete vakantiehuizen worden vooral in de vakantietijd van elkaar 'geleend' of echt geruild.

In ieder geval gaat de ruilhandel in Delft en Midden-Delfland het hele jaar verder door. Inmiddels zijn we bijna vijf maanden na de geslaagde Beursvloer, georganiseerd door de Delftse Uitdaging en Stichting PerspeKtief, en stromen de verhalen en foto's van bedrijven, verenigingen en stichtingen binnen.
Voor wie het nog niet kent. Elk jaar organiseert de Delftse Uitdaging een Beursvloer voor organisaties uit Delft en Midden-Delfland. Een Beurs waar niet gehandeld wordt in aandelen, maar matches worden gemaakt met gesloten beurs. Bedrijven, grote maatschappelijke organisaties en vrijwilligersorganisaties hebben allemaal wat nodig en als tegenprestaties wat te bieden. Waar kun je dan aan denken? Aan het ruilen van bijvoorbeeld kennis, spullen, ruimte, publiciteit en vrijwillige inzet!
Bewust Delft heeft bijvoorbeeld van RodiMedia Z-H een flitsende banner ontvangen in ruil voor een enthousiast verhaal. Van de foto spat in ieder geval het enthousiasme ons al tegemoet! Met iets kleins is gelijk een grote groep mensen verder geholpen.
Ook de Rabobank heeft de mobiele Clowniek Fabriek (onze Stadsclowns) laten lachen met allerlei handig materiaal in ruil voor een verrassend optreden. En meer leuke verhalen over de uitgevoerde matches door o.a. Printplezier en de Koninklijke Harmoniekapel, Happy Kids Care en de Delftse Vakantieactiviteiten vindt u op de website en Facebook van de Delftse Uitdaging, want de ruilhandel gaat het hele jaar door! Je kunt vraag en aanbod ook doorgeven via site en de Matchgroep (een groep ondernemers) gaat met je meedenken of kom naar de Meet & Matchbijeenkomsten.
Kijk op www.delftseuitdaging.nl.