Spreekuur redacteur Delft op Zondag

DELFT - Elke week, donderdagmiddag van 16.00 uur tot 17.00 uur, houdt hoofdredacteur Ruud Stift spreekuur bij DOK/OPEN aan het Vesteplein 100.

Ook deze week, a.s. donderdag 22 augustus zit hij op zijn post op de begane grond bij OPEN, recht tegenover de entree. Maar let op: de week erna, donderdag 29 augustus, is er GEEN spreekuur vanwege vakantie van de hoofdredacteur. Dan loopt hij, samen met zijn vrouw en de hond Lump even uit te waaien in een bosrijk gebied met een stukje zandstrand. Dus, hou hier rekening mee m.b.t. uw planning!

Ten kantore
Na zijn terugkeer geldt een ander regime. Dan vindt het spreekuur wekelijks 'gewoon' plaats ten kantore van de redactie, aan de Energieweg 3 te Delft. Even voor de goede orde, op het nieuwe adres kunt u dus met uw verhalen, ideeën en tips terecht vanaf donderdag 5 september, vanaf 16.00 uur. Wel dezelfde tijd, maar een andere plaats. Houd daar rekening mee! Ruud schenkt een heerlijk kopje koffie of thee voor u in en daarna tekent hij graag op wat de 'mensheid' met hem wil delen. Een authentiek Delfts verhaal, een tip over een noeste vrijwilliger die weleens in het zonnetje mag worden gezet, een aparte hobby die een etalage zoekt of de medaille van het kleinkind die een plaats in de krant verdient. Elk nieuws wordt op waarde geschat. Wees welkom!