Sup-R Concept Store en Kapsalon Vera bundelen de kleurrijke krachten!
Sup-R Concept Store en Kapsalon Vera bundelen de kleurrijke krachten! Foto:

Kapsalon Vera en Sup-R bundelen de krachten

DELFT – Sup-R Concept Store en Kapsalon Vera werken sinds kort intensief samen. Sterker nog, de twee bedrijven hangen sinds 1 augustus – samen met Moyzo Haarwerken – onder één holding. Kapsalon Vera is onder meer gespecialiseerd in Curlsys en kleuren en Sup-R maakt daar handig gebruik van. Wie wil zien hoe dat uitpakt, moet zeker een bezoek brengen aan Sup-R aan de Wijnhaven nummer 9.

Sup-R is een bijzondere zaak. Het monumentale pand in de binnenstad bestaat uit drie compartimenten. Voorin zit de afdeling fashion: kleding voor dames, heren en kinderen. In de kelder komt binnenkort een dependance van kapsalon Vera. Boven achter – én in de tuin – zit de lunchroom. Wat opvalt in het horecadeel zijn de vele kleuren. Uitbaters Johan & Vera Veldman: "Bij de kapsalon hebben we al jaren ervaring met kleuren. Die ervaring nemen we hier mee. Bij Sup-R is sprake van het werken met kleuren en smaken, daardoor ontstaan smaakexplosies. Wij houden ervan om mensen in de maling te nemen. Het is één gigantische mindfuck".
Op tafel liggen broodjes in vijf kleuren: groen, rood, zwart, bruin en wit. Binnenkort komt daar nog blauw bij. In de keuken staan acht flessen met hartige sauzen in evenzovele pasteltinten. De koffie van de verslaggever is helemaal roze.
Die kleurtjes zetten je inderdaad aardig op het verkeerde been. Maar ga dat vooral zelf ervaren bij Sup-R.
Sup-R Concept Store is te vinden op Wijnhaven 9. De zaak is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.30 uur en op zondag van 12.00 tot 17.30 uur. De koffie staat klaar vanaf 10.00 uur, de lunch wordt geserveerd van 11.00 tot 16.00 uur.
Internet: www.sup-r.nl. Social media (facebook/instagram/twitter): /suprdelft. Telefoon: (015) 800 0258, e-mail: info@sup-r.nl.