Verkeersschool Niels is al jaren een begrip, Henk Haak (l) en Leo Hilgerson (r).
Verkeersschool Niels is al jaren een begrip, Henk Haak (l) en Leo Hilgerson (r).

Verkeersschool Niels, spelenderwijs op weg
naar je rijbewijs

DELFT – Zolang zelfrijdende auto's nog in de kinderschoenen staan, is het hebben van een rijbewijs best handig. Voor het halen van je rijbewijs is een goede en gedegen opleiding een must. Verkeersschool Niels staat daartoe graag voor u klaar.

Verkeersschool Niels is al jaren een begrip in de regio. De rijschool kenmerkt zich onder meer door autorijlessen van zestig minuten, een hoog slagingspercentage en rookvrije auto's. Het bedrijf vierde onlangs zijn 26e verjaardag (oprichting oktober 1993).
Autorijles is een serieuze zaak, dat onderschrijven de drie instructeurs Xandra, Leo en Henk ten volle. "Maar, autorijden is ook leuk", meent oprichter Leo. "Dat willen we ook graag overdragen".
Verkeersschool Niels lest met een Hyundai i30. Daardoor kunnen cursisten spelenderwijs leren omgaan met nieuwe techniek als navigatie en achteruitrijcamera's. De instructeurs gaan zelf ook regelmatig op (bij-)les, bijvoorbeeld om te leren omgaan met faalangst of autisme.
Verkeersschool
Niels zit aan de Libanonstraat 16 in Tanthof. Internet: www.niels-verkeersschool.nl. Facebook: www.facebook.com/VerkeersschoolNiels.