't Kickertje: spelen, ontdekken, plezier maken, leren en ontspannen
't Kickertje: spelen, ontdekken, plezier maken, leren en ontspannen Foto:

Kindercentrum 't Kickertje: de leukste kinderopvang in Midden-Delfland

DEN HOORN - 't Kickertje verzorgt al ruim vijfentwintig jaar gedegen opvang voor kinderen van nul tot dertien jaar in de regio. Dat gebeurt vanuit locaties in Schipluiden en Den Hoorn. 't Kickertje staat voor spelen, ontdekken, plezier maken, leren en ontspannen!

Kindercentrum 't Kickertje biedt ieder seizoen weer een nieuw, aantrekkelijk en uitdagend aanbod aan workshops en activiteiten. De kinderen kunnen een filmpje maken, muziek maken, snoezelen, dansen, mee doen aan een workshop taekwondo of leren naaien op de naaimachine. Daarnaast kunnen ze leren handballen, maar ook schminken, kookactiviteiten en techniekles staan regelmatig op het programma. Uiteraard denken de oudere kinderen mee over het programma wat aangeboden wordt. Dit jaar tuinieren dertig kinderen van 't Kickertje bij de schooltuinen van De Goudsbloem: wieden, schoffelen en gieten. Met de opbrengst uit de tuinen gaan de kinderen vervolgens in de keuken aan de slag.

Peuterwerkplaatsen
Naast de dagopvang en de naschoolse opvang heeft 't Kickertje ook
zogenaamde Peuterwerkplaatsen. De kinderen worden uitgenodigd deel te nemen aan activiteiten die aansluiten bij de belevingswereld van de peuter en die de ontwikkeling en ontplooiing prikkelen. De kinderen worden ondersteund door de pedagogische medewerkers die hen helpen de zelfstandigheid en zelfredzaamheid te doen groeien.
't Kickertje is in 2017 een samenwerking aangegaan met basisschool Het Galjoen. Dit heeft geresulteerd in een Peuter-kleutergroep. Kinderen van
drie jaar zijn gedurende schooltijd samen met kleuters uit het basisonderwijs. Een mooie uitdaging! Voorwaarde voor een plek in de Peuter-kleutergroep is dat kinderen ingeschreven staan voor basisonderwijs op Het Galjoen.
't Kickertje is een organisatie in beweging. Daarom
is het kindercentrum regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers met bijzondere talenten. Wie zichzelf hier in herkent: kinderen helpen en zichzelf een onvergetelijke ontwikkelingsreis bieden, kan contact opnemen voor een gesprek of een rondleiding.

Internet: www.kickertje.nl. Voor een rondleiding kan men bellen met (015) 257 32 12. Wie geïnteresseerd is in werken bij 't Kickertje, belt met (015) 2517585 of mailt naar personeel@kickertje.nl. Meer info op Facebook: www.facebook.com/kickertje.