Ga voor het beste advies naar Juwelier Warnaar!
Ga voor het beste advies naar Juwelier Warnaar! Foto:

Neem de tijd bij Juwelier Warnaar

DELFT - Een elegant sieraad, een klassiek of stoer horloge, prachtige ringen voor de mooiste dag van je leven; zo'n aankoop doe je niet even tussendoor.

Daarvoor neem je rustig de tijd, om te passen, om te voelen, om te ervaren wat zo'n sieraad met je doet. Te wikken en te wegen: past dit bij mij en word ik hier blij van? Soms blijkt het een impulsaankoop te worden, omdat de juwelier gelijk het juiste erbij pakt. Blij de deur uitlopen met een formaat horloge wat bij je pols past en wat je zelf niet had verwacht. Omdat de beleving in de winkel zoveel meer voor je doet dan een muisklik op een foto.

Voorlichting
Bij Juwelier Warnaar weten ze daar alles van. Door de jarenlange ervaring kun je er terecht voor goede voorlichting over de uitgebreide collectie. Zo is het bijvoorbeeld pas mogelijk om een juiste ringmaat te bepalen als de keuze is gemaakt. Dat komt omdat de exacte maat afhangt van de eigenschappen van de ring. Dan wil je toch een goed advies?

Vakkennis
Ook voor het aanpassen van nieuwe en bestaande sieraden, reparaties (goud/zilver en horloges) en batterij-service heeft Juwelier Warnaar de ambachtelijke vakkennis in huis. Alle medewerkers zijn de klant graag van dienst. En, ook leuk om te weten, de opruimweken zijn gestart!! Diverse merken horloges met 40% korting! Zo ben je lekker voordelig weer helemaal bij de tijd...

Juwelier Warnaar is gevestigd in de binnenstad van Delft. In Delft is volop parkeergelegenheid o.a. in de Zuidpoortgarage, vanwaar het 5 minuten lopen is naar de binnenstad. Stap eens binnen en laat u informeren over onze producten en diensten. Juwelier Warnaar is begin jaren zeventig door Hans Warnaar opgericht en sinds 2001 in handen van Jasper en Marjoke Wildenberg.

Adres: Brabantse Turfmarkt 74, Delft.
T: 015-2125471
M: delft@juwelier-warnaar.nl
https://www.juwelierwarnaar.nl/