DIJC Bertus zoekt een looptrainer!

DELFT - DIJC Bertus, de leukste hardloopclub van Delft en omstreken zoekt een nieuwe looptrainer.

Voor een van de loopgroepen op de dinsdagavond zijn wij op zoek naar een nieuwe vaste trainer.
We zoeken een trainer die bijdraagt aan een positief en veilig trainingsklimaat, waarbinnen de lopers plezier beleven aan de sport en samen bewegen en zich kunnen ontwikkelen.

Enthousiast
Je kunt goed omgaan met mensen en bent enthousiast. Bij voorkeur heb je al een looptrainers-opleiding gevolgd of je bent nu assistent-trainer en je hebt de ambitie om ook de LT3 opleiding te gaan volgen. Je bent beschikbaar op dinsdagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur.
Wij bieden de mogelijkheid tot het volgen van een cursus tot looptrainer, een passende trainersvergoeding op basis van vrijwilligersvergoeding, trainerskleding, een prachtige clubaccommodatie en bovenal een leuke groep om te begeleiden.

Trimlopen
DIJC-Bertus organiseert hardlooptrainingen en trimlopen in het recreatiegebied van Midden Delfland. DIJC Bertus kent drie soorten trimlopen: de Bertusloop (5 en 10 km, iedere 4e zondag van de maand), de Kwartaalloop (5 en 10 km, gemiddeld drie keer per jaar) en de Kerkpolderloop (5 km, een prestatieloop op alle zondagen in juli en augustus).

Ben jij degene die we zoeken of ken jij degene die we zoeken? Mail het aan ons via info@dijc-bertus.nl
Adres DIJC-Bertus: Kerkpolderweg 8, 015-2569708.