De finalisten van vorig jaar: Ronald Lewerissa (LOCOLetter), Raymond van Uffelen (Ray Brandstore) en Jan Pesman (cepezed)
De finalisten van vorig jaar: Ronald Lewerissa (LOCOLetter), Raymond van Uffelen (Ray Brandstore) en Jan Pesman (cepezed) Foto:

Wie wordt de Delftse ondernemer van 2019?

DELFT - De genomineerden voor de ondernemersverkiezing van De Kracht van Delft Verbindt zijn bekend!

Iedereen kan stemmen via: www.delftverbindt.nl/stemmen.

Dit zijn de genomineerden, per categorie:

MKB
Banketbakkerij Stoffer, I CHANGE, Jumbo Buitenhof.

Horeca
Firma van Buiten, Het Konings Huys, De Schaapskooi.

Meer dan 10 medewerkers
DAB (Delft Advanced Biorenewables), Lijm en Cultuur, ZON! Kinderopvang.

De bedrijven zijn geselecteerd door de ondernemerspartijen/brancheverenigingen van de betreffende categorie; KHN Delft, MKB Delft en VNO-NCW Delft. Zij maken tijdens De Kracht van Delft Verbindt de winnaar per categorie bekend en wie zich 'Delftse ondernemer van het jaar 2019' mag noemen.
De Kracht van Delft Verbindt is een drukbezochte bijeenkomst door ruim 300 Delftse ondernemers. Dit jaar is het evenement in een nieuw jasje gestoken. Datum: maandag 7 oktober. Locatie: Lijm & Cultuur. Tijdstip: 17.30 - 21.00 uur. Delft Verbindt koppelt de drie grootste jaarlijkse ondernemersbijeenkomsten aan elkaar. Bruisend Delft Verbindt, Delft Verbindt Zomerbarbecue en De Kracht van Delft Verbindt behouden hun eigen signatuur, maar worden thematisch gekoppeld. Met een rode draad van programmaonderdelen die verwijzen naar een vorig of volgend evenement. Door de events te clusteren en gezamenlijk bezoekers te werven, wordt voor bezoekers én organisatoren een meerwaarde gecreëerd. Het allerhoogste doel is een nog scherpere profilering van Delft en verbinding in de stad.