Het projectleidingsteam van DC-Beheer BV met v.l.n.r. Inge Timmermans, Han Brederode en Milena Trajkovik (Foto: Koos Bommelé)
Het projectleidingsteam van DC-Beheer BV met v.l.n.r. Inge Timmermans, Han Brederode en Milena Trajkovik (Foto: Koos Bommelé) Foto: KOOS BOMMELE

DC-Beheer BV: meesters in brandveiligheid

DELFT - DC-Beheer BV is een jong en dynamisch bedrijf dat haar klanten volledig ontzorgt op het gebied van brandveiligheid, mét oog voor detail. Details die op het gebied van brandveiligheid het verschil kunnen maken.

Inge Timmermans: "Als onafhankelijk adviesbureau met veel ervaring op het gebied van brandveiligheid, kan DC-Beheer BV u helpen bij het verbeteren of beheren van de brandveiligheid van uw gebouwen. Wij leveren heldere en praktische oplossingen voor het realiseren van integrale brandveiligheid op lange termijn."

Rapportage
"Indien gewenst kunnen wij u op basis van onze onafhankelijke rapportage helpen met het aanvragen van offertes, opdrachtverlening en begeleiding van de werkzaamheden. Hierdoor weet u zeker dat u nu en in de toekomst de juiste maatregelen neemt. DC-Beheer is nog steeds groeiende. Voor elk aspect op het gebied van de brandveiligheid kan men bij ons terecht. We staan garant voor vakkundig werk en zeer grote servicegerichtheid. Je kan hierbij denken aan brandveiligheidsrapportages, installeren van brandmeldinstallaties, en het brandwerend afdichten van doorvoeringen. Ook het onderhoud van brandveiligheidsinstallaties zoals nood- en transparantverlichting, blusmiddelen, brandmeld- en inbraakinstallaties is bij ons in vertrouwde handen."

Leerbedrijf
Sinds kort is DC-Beheer ook een erkend leerbedrijf. "En we zijn hard op zoek naar collega's voor zowel de elektra- als de bouwkundige tak van ons bedrijf, dus loop eens binnen en vraag naar de mogelijkheden."

DC-Beheer BV, Cyclotronweg 67, Delft
015 - 8878177 / info@DC-Beheer.nl
www.dc-beheer.nl