Heerlijk een spelletje doen in de bibliotheek!
Heerlijk een spelletje doen in de bibliotheek! Foto:

Koffie met spelletjes in bibliotheek Pijnacker

PIJNACKER - Eke dinsdagmiddag is er bij Buurt & Zo, Bibliotheek Oostland vestiging Pijnacker, van 14.00 – 16.00 uur een 'middag met koffiespecialiteiten' met huisgemaakte taart. Op iedere eerste dinsdag van de maand is deze middag met koffie specialiteiten nog specialer met een extra activiteit.

Doe mee met Rummikub, Triominos, sjoelen, Mens-erger-je-niet of Yahtzee. Loop binnen en geniet van een spelletje en maak een praatje met de andere bezoekers. In Buurt & Zo is er wekelijks de gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten.

De 'middag met koffie specialiteiten' in de 'Henk & Julia' lounge wordt georganiseerd door DOEL Pijnacker-Nootdorp samen met Bibliotheek Oostland. Voor deze middag zijn heerlijke lekkernijen voor bij de koffie gebakken. Wanneer? Dinsdag 6 augustus. Tijd: 14.00-16.00 uur. Gratis toegang, consumpties voor eigen rekening.

Let op: Vanaf september worden deze maandelijkse activiteiten verplaatst naar de tweede dinsdagmiddag van de maand!

Handwerken
Op donderdag 8 augustus staat de handwerksoos geprogrammeerd in de 'Henk & Julia' lounge van Buurt & Zo. Van 09.30 tot 11.30 uur is iedereen die lekker wil komen handwerken van harte welkom! Koffie en thee en gezellig onderling contact. De gemaakte handwerken worden in de loop van het jaar verkocht op braderieën. Loop eens binnen om sfeer te proeven!
Adres: Julianalaan 47, Pijnacker
Telnr. 015-3694430