Bij ALL Interieur hebben ze alles op het gebied van vloer- en raambekleding
Bij ALL Interieur hebben ze alles op het gebied van vloer- en raambekleding Foto:

ALL Interieur: voor al wat woons!

DELFT – Wie een nieuw huis betrekt, neemt meestal meteen de gelegenheid te baat om die nieuwe habitat zo mooi en comfortabel mogelijk en naar eigen smaak in te richten. Dan komt een totaal interieurzaak goed van pas.

ALL Interieur aan de Abtswoudseweg is zo'n totaalzaak. Het bedrijf levert de laatste en nieuwste trends op het gebied van woninginrichting. ALL Interieur bestaat al ruim dertig jaar, de winkel beslaat maar liefst ruim duizend vierkante meter oppervlak, dus een reuze keuze is voorhanden. Vakman Peter Faber en verkoper Karel Hagen nodigen de lezers graag uit om 'op de koffie te komen' en persoonlijk advies te ontvangen. Ook voor leuke woonideeën of om gewoon een keer inspiratie op te doen is een bezoekje aan ALL Interieur een must. De klant kan er terecht voor alle bekende merken op het gebied van tapijten, zonwering, gordijnen en vitrages. Alles op het gebied van raam- en vloerbekleding is in huis!
ALL Interieur is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Internet: www.allinterieur.nl, telefoon: 015-262 31 66.