Wethouder Sonja Smit reikt de eerste toolkit voor partners uit aan Hilde Jansen van druivenkwekerij Nieuw Tuinzight (foto: Marja Koster)
Wethouder Sonja Smit reikt de eerste toolkit voor partners uit aan Hilde Jansen van druivenkwekerij Nieuw Tuinzight (foto: Marja Koster) Foto:

PUUUR Midden-Delfland nog meer op de kaart

DEN HOORN - Namens PUUUR Midden-Delfland reikte wethouder Sonja Smit deze week de eerste toolkit voor partners uit aan Hilde Jansen van druivenkwekerij Nieuw Tuinzight uit Den Hoorn.

De eerste gezamenlijke gebiedscampagne van PUUUR Midden-Delfland trapte begin juni af. Posters in tientallen abri's in de omliggende steden, online advertenties en de website www.puuurmiddendelfland.nl bereikten sindsdien 10.000-en consumenten. Ondernemers die zich bezig houden met recreatie of horeca, producenten van streekproducten en gebiedsorganisaties zijn welkom om zich aan te melden als partner.

Streekproducten
PUUUR Midden-Delfland staat voor het pure van het Bijzonder Provinciaal Landschap Midden-Delfland en de eerlijke streekproducten dichtbij de grote stad. Een gastvriendelijke en rustgevende omgeving waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten.
Op de kaart
Wethouder Smit: "Ik ben supertrots dat we PUUUR Midden-Delfland vanaf nu met nóg meer ondernemers, producenten en organisaties op de kaart zetten. Delflandse Vleesmeesters, vergaderlocatie De Polderij in de Zuidbuurt, B&B Rechthuis van Zouteveen, kunstorganisatie Arti Delflandiae, boerderij Landlust... Allemaal voorbeelden van locaties waar straks de PUUUR Midden-Delfland vlag wappert. Samen met alle partners laten we inwoners van de steden zien hoe prachtig Midden-Delfland is, welke
streekproducten er worden gemaakt en dat je er ontzettend fijn kunt recreëren."

Partner worden
Heeft u belangstelling om partner te worden? Meer informatie en een aanmeldformulier vindt u op www.puuurmiddendelfland.nl. Daarnaast is PUUUR Midden- Delfland per mail te bereiken op puuurmiddendelfland@gmail.com.