Afbeelding
Foto:

Pré-Jazz Festival Delft bij WestCord Hotel

DELFT - Jazz staat voor heerlijke muziek, het leven vieren, voor vrijheid, connectie, spontaniteit, originaliteit en plezier.

Dit jaar vindt het traditionele Jazz Festival Delft plaats van donderdag 22 augustus t/m zondag 25 augustus.

Voorafgaand aan dit festival wordt op vrijdag 16 augustus een Pré-Jazz Festival avond georganiseerd in het WestCord Hotel Delft.
Een unieke kans om alvast in de stemming' te komen voor het festival. Tijdens deze avond kunt u genieten van een hapje en een drankje (let wel: drankjes voor eigen rekening!) met vanaf 20.30 uur de fijne jazz klanken van het Daniel Clason Sextet. Zij spelen een mix tussen hedendaagse Jazz en CoolJazz/ Hardbop.

De samenstelling van het sextet is als volgt:
Daniel Clason - Trompet; Ah Ra Lee - Piano; Jonathan Ho - Bass; Jens Meijer - Drums; Jose Cervera Minguez - Alt Sax; Gastspeler - Tenor Sax
Geluidsfragmenten
Jazz Festival Delft inspireert & verbindt, ook graag in samenwerking met het WestCord Hotel Delft! Meer weten over en geluidsfragmenten beluisteren van het sextet? Dat kan via https://www.danielclason.com/
Dit Pré-Jazz Festival is natuurlijk gratis toegankelijk voor iedereen.
Gratis parkeren kan ook, voor het hotel.
Locatie: WestCord Hotel Delft, Olof Palmestraat 2, Delft.
Wanneer: vrijdag 16 augustus.
Aanvang: 19.00 uur tot in de loop van de avond.

ThirstDays
Elke laatste donderdag van de maand de 'WestCord ThirstDay'! Kom netwerken bij het WestCord Hotel Delft met je collega's en/of zakenrelaties en ontmoet ondernemers uit de regio, ZZP'ers en het Delftse bedrijfsleven en hun medewerkers! Wij zorgen voor bitterballen, drankjes, DJ en een informatieve avond! Wanneer? Donderdag 29 augustus van 17.00-20.00 uur.