Ring Pass zoekt teammanagers!

DELFT - Ben jij een grote fan van hockey en van Ring Pass Dames 1 en Heren 1 in het bijzonder en wil je alles van dichtbij meemaken en wellicht een steentje bijdragen? Dan is Ring Pass Delft op zoek naar jou!

Ring Pass Dames 1 en Heren 1 zoeken teammanagers voor komend seizoen. Deze functie kan ook prima als duo worden ingevuld.

Taken
Wat zijn de taken van een teammanager? Hij/zij regelt en ondersteunt alle zaken rondom het team en de wedstrijden zodat het team en coaches zich volledig kunnen focussen op het hockey. Dit alles in overleg met de trainer/coach. Concreet komt dat neer op: ontvangen tegenpartij en scheidsrechters bij thuiswedstrijden; je zorgt dat het wedstrijdtenue in orde is en je vult het wedstrijdformulier in; je regelt verzorging op de bank en in de rust en je overlegt met de clubhuiscommissie over de lunches bij thuiswedstrijden; in samenspraak met het team maak je een aantal schema's: vervoer naar wedstrijden, training van breedteteams, fluitbeurten en bardienst; je regelt, in samenspraak met de coach, de scheidsrechters en tegenstanders voor oefenwedstrijden; een rol bij de organisatie van een teamtrip in de winterstop naar het buitenland en een teamweekend in de voorbereiding. Uitdagende taken waarbij je hulp krijgt van de teamleden. Het leukste is de gezelligheid en betrokkenheid bij een hoog spelend team. Interesse? Meld je via hcjt@ringpass.nl) of anjarp@pool.nl). Teammanagers voor H1 kunnen zich melden via: d.wils@ziggo.nl / 06-23450031.