Sporten in een groep zorgt voor nog meer stimulans
Sporten in een groep zorgt voor nog meer stimulans Foto:

Club SportsArt Fitness voor een gezonde levensstijl!

DELFT - Club SportsArt Fitness staat voor een krachtige en gezonde levensstijl. Daar hoort natuurlijk sporten, gezonde voeding en professionele begeleiding bij. Maar bij Club SportsArt Fitness gaat het ook vooral om het plezier!

Je kan bij ons terecht voor Fitness, Krachttraining, Sauna, Yoga, Spinning, Pole Art, Body Art, Fun Fight, Jeugdfitness, Art of Boxing, Steps, Personal Training en nog veel meer!

Duurzaamheid
Duurzaamheid staat bij ons voorop. SportsArt Fitness laat de sporter zijn/haar energie omzetten in bruikbare stroom, wat weer gebruikt wordt in de Sportschool. Hiermee onderscheiden wij ons van de andere, reguliere sportscholen in de regio. Door middel van uw energie zorgen wij voor een stukje duurzaamheid. We zijn een sportschool waar de klant zich thuis voelt, en waar deze ook buiten zijn/haar workout, lol en plezier heeft, zeker in deze wereld vol stress is een stukje ontspanning erg belangrijk. Zo werken we met elkaar aan een gezonde leefomgeving.

Functional fitness
Functional Training is hét revolutionaire trainingsprogramma dat bewegen spannend, uitdagend, motiverend en leuk maakt. Functional training wordt gegeven in kleine groepen van 2 tot 20 deelnemers waarbij iedereen gestimuleerd wordt om op een natuurlijke manier te bewegen. Bij functionele training worden de rompspieren bij elke oefening geactiveerd. Deze zorgen ervoor dat de wervelkolom beschermd wordt tegen externe krachten die op de romp worden losgelaten en zorgen voor stabiliteit. Dit stimuleert dus een goede lichaamshouding. Met alleen crunches voor de buikspieren is dit niet te realiseren, ga daarom altijd voor een stuk functional training in je fitnessroutine!

Groepslessen
Club SportsArt is sterk in het aanbod van groepslessen. Een enorm aanbod van 15 beweegvormen, van Spinning tot Koreaanse Yoga. Er zit altijd wel iets voor jou bij. Bewegen in een groep maakt sporten nog leuker,en het geeft een extra stimulans!

Personal Training
Heb jij net dat extra beetje ondersteuning nodig om jouw doelstellingen te bereiken? Onze Personal Training Studio biedt die professionele begeleiding. Of je nu fit wilt worden, een strakker lichaam wil boetseren, gezonder wilt worden of als je moet sporten met een lichamelijke beperking.
Club SportsArt Fitness
Industriestraat 16, Delft
015-2566222
info@club-sportsartfitness.nl