DJ Panic en DJ Paul Elstak bij een vorige, drukbezochte Sunglow-editie
DJ Panic en DJ Paul Elstak bij een vorige, drukbezochte Sunglow-editie Foto:

Win kaarten voor het Sunglow-festival!

DELFT- Greep je naast de kaarten voor het spectaculaire 'Live on the beach: Celebrate the 90's!'-muziekfestival? Dan kan je een nieuwe poging wagen en alsnog uit je dak op het Sunglow-festival.

Verdeeld over drie podia zullen op zaterdag 14 september zo'n 35 DJ's hun opwachting maken. Met headliners als Sefa, Paul Elstak, Tha Playah, D-Fence, Mark With A K & MC Chucky, Darkraver, The Viper en DJ Rob & MC Joe biedt het festival een breed programma voor liefhebbers van de 'hardere' dansmuziek-stijlen.

Mix
Verwacht een uiteenlopende mix van Freestyle tot Rawstyle en van Hardcore tot Frenchcore. Elk area heeft zijn eigen genre waardoor er meer dan genoeg keus is voor de festivalgangers. Gabbers van het eerste uur kunnen hun hart ophalen in de Oldschool Gangsters tent, waar grondleggers van de hardcore als DJ Rob, Marc Acardipane, Stanton, Gizmo, Armand en MD& A Live plaats zullen nemen achter de draaitafels. Bij het hardstyle classics-podium kan o.a. worden genoten van top DJ's als: Boozze Brothers, Genius, Unknown Suspects, Balistic, Consequent en MC Robs.

Het Sunglow Festival is een jaarlijks terugkerend eendaags muziekfestival op het Recreatieoord Binnenmaas tussen Blaaksedijk en Mijnsheerenland in de Nederlandse provincie Zuid-Holland

Prijsvraag
Delft op Zondag en Het Kasteeltje mogen 4 x 2 kaarten weggeven. Om die te winnen moet je het antwoord op de volgende vraag mailen naar maakkansopkaarten@delftopzondag.nl

-Noem een hit van Paul Elstak.

Kijk voor meer informatie op de site: www.sunglow-festival.nl