Aspiranten en pupillentoernooi bij Excelsior

DELFT - Pak de agenda er maar alvast bij! Het duurt nog even, maar bij CKV Excelsior staat alweer een groot evenement op de planning.

Op woensdag 31 augustus organiseert CKV Excelsior voor de dertiende keer een aspiranten- en pupillentoernooi bij Excelsior. Het toernooi duurt van 9.00 uur tot 13.15 uur. Er worden maar liefst 270 wedstrijden gespeeld, verdeeld over 28 velden.

De helft van dit aantal wedstrijden, 135 dus, dient door gastheer CKV Excelsior te worden gefloten. Het sportpark Biesland zal worden bevolkt door ongeveer 950 deelnemers zijn, tezamen met minimaal 135 coaches en 75 scheidsrechters en publiek lopen er op die dag circa 1500 man rond op. Een ongekend aantal! Ook is er EHBO aanwezig.
Zomerkamp
Van 20 t/m 27 juli gaat de jeugd van CKV Excelsior op Zomerkamp. De groep van 70 kinderen strijkt neer in Friesland, op kampeerboerderij Wouda. Het thema van deze leukste week van het jaar is 'Beestenboel'. Om zich gedegen voor te bereiden werd de jeugd deze week op en kamptraining getrakteerd, iedereen van de B t/m de E was welkom om diverse leuke spelletjes te oefenen en met de leiding kennis te maken.

Oefenwedstrijd
Voor het vlaggenschip van de vereniging, Excelsior 1, staat op zaterdag 17 augustus de eerste oefenwedstrijd op het menu. Op het Bieslandpark neemt de ploeg van trainer Mark Glissenaar, in de competitie uitkomend in de 1e klasse, het op tegen overgangsklasser VEO uit Voorburg. Aanvang: 14.30 uur.